Sretan kraj

Vatrogasna društva VZO Cestice uspješno okončala potragu za nestalom 75-godišnjakinjom

Objavljeno: 08.04.2024. 10:29

Zadnja izmjena: 08.04.2024. 11:05

Foto: Ilustracija

Iz doma Novi život u Radovcu u četvrtak je nestala 75-godišnjakinja, za kojom je pokrenuto traganje u koje su se, uz pripadnike HGSS-a Varaždin i MUP-a, uključili i vatrogasci Vatrogasne zajednice općine Cestica, izvijestili su danas iz Općine Cestica.

Prema riječima zamjenika predsjednika Vatrogasne zajednice općine Cestica Danijela Korotaja, po zaprimljenoj dojavi, u četvrtak u 21 sat, u potragu za nestalom osobom kreće DVD Lovrečan-Dubrava i DVD Križovljan-Cestica. Potraga je trajala sve do ponoći, a kako osoba nije pronađena, odlučeno je kako će se nastaviti ujutro. 

U petak ujutro u potragu su se uključila sva vatrogasna društva VZO Cestica, odnosno uključili su se i DVD Gornje Vratno, DVD Virje Križovljansko, DVD Babinec i DVD Gradišće, ukupno 37 vatrogasaca. Potraga je uspješno završena u petak u 17,30 sati, kada su pripadnici DVD-a Babinec pronašli nestalu osobu te je prevezli kolima hitne pomoći u OB Varaždin.

- Ovim činom vatrogasci su još jednom dokazali da su okosnica svih ugroza i kriznih situacija u općini Cestica, te da su sva ulaganja u osnaživanje naših DVD-ova opravdan – zaključio je Korotaj.  
 

Komentari