Tomica Vrbnjak se iz nogometnih vratio u biciklističke vode

Objavljeno: 17.01.2012. 12:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Održana je stota redovna sjednica Biciklističkog društva Sloga na kojoj je donesen plan zA iduće četiri godine, dok je za predsjednika Društva izabran je Alen Košić.

- Proteklo jednogodišnje razdoblje rada Društva bilo je iznimno naporno i zahtjevno obzirom na velike ciljeve i projekte koje smo si zadali. Među najveće uspjehe u 2011. godini ističe se uspješna organizacija Državnog prvenstva u cestovnom biciklizmu Republike Hrvatske i Republike Mađarske kao i osvajanje 18 medalja na održanim državnim prvenstvima –kazali su  su članovi Biciklističkog društva Sloga na sjednici skupštine svojega društva.

Na skupštini je naznačeno kako se Biciklističko društvo Sloga svakim danom sve više etablira kao vodeće sportsko društvo prepoznatljivo po radu s najmlađim kategorijama, te se velike nade , ali i sredstva ulažu u najmlađe kategorije biciklista.

Tako je i uspješno nastavljen rad biciklističke škole koji se odvija po nekoliko programa ovisno o uzrasnoj kategoriji djece.

S djecom u Društvu rade dvojica trenera Antun Remar i Branimir Štimec, a u stručni kadar se uključio i proslavljeni varaždinski biciklist i sportski djelatnik Tomislav Vrbnjak.

Za predsjednika Biciklističkog društva Sloga izabran je Alan Košić, a za direktora Boris Zernec.

Donesen je i plan kluba za razdoblje od 2012. do 2016. godine u kojem su iznesene najbitnije smjernice kluba. Poput izgradnje piste na području Varaždinske županije, izgradnje BMX staze na Vinici te nastup na najvećim svjetskim utrkama u kategorijama Žene-elite i Juniora, te kandidatura Varaždina kao domaćina za dobivanje Europskog prvenstva u cestovnom biciklizmu u razdoblju od 2015-2020 godine.


Komentari