Vidovec Bios doživio neugodan poraz od pretposljednje Gorice

Objavljeno: 03.11.2012. 21:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Svi navijači domaćih očekivali su pobjedu, no Vidovec Bios doživio je neugodan poraz od rukometaša Gorice. Bila je to jedna loša utakmica vidovečkih rukometaša, koji nikako nisu uspjevali pronaći pravu igru...

Vidovečki klub je u maloj igračkoj krizi već posljednjih nekoliko kola, a u ovoj utakmici trener Kuček nije mogao računati na ozlijeđenog Vidačeka, koji je glavni kreator igre Biosa.

Od početka to nije dobro izgledalo, unatoč podršci s tribina za vidovečkog premijerligaša. Gorica je povela 7:8 u u 15. minuti, Vidovec dolazi na 13:13, no s tri uzastopna gola, do poluvremena je prednost bila već tri gola za rukometaše koje vodi Zvonimir Bilić.

U nastavku utakmice igrači Vidovec Biosa su pokušavali, no nisu uspjevali dostići odličnu Goricu. Ferenčina je odlično prolazio, Debeljak i Ceković bili neumoljivi, a vratar Dijanić je u nastavku igre „spustio roletu“ na svoj gol.

S druge strane odlično je branio i Balent, a najefikasniji u redovima Biosa bio je Ivan Sršen, no to nije bilo dovoljno.

Gorica je u nastavku povela 22:17, a samo 4 minute prije kraja, Vidovec Bios dolazi na 23:24. Ipak, na kraju utakmice, Gorica je ponovno koncentriranija i odnosi važnu pobjedu.

U igri Vidovec Biosa u posljednjim utakmicama i dalje je previše oscilacija, a te stvari se pod hitno moraju popraviti, ukoliko klub želi pobjeđivati.

 

Vidovec Bios – Gorica 25:28 (13:16)

Vidovec Bios – Grd, Dobovičnik, Peček 3, A. Melnjak, Jeftić, Svetec 2, Vincek, M. Melnjak 2, Sršen 8(4), Vidaček, Lovrenčić 1, Turković 2, Balent (18+1 obrana), Mišković 4, Herman, Marčec 3. Trener: Saša Kuček.

Gorica – Sučić (3+0), Ceković 6(1), Smej, Ferenčina 9, Laljek 3, Vozab 2, Senta, Bonić, Turan 2, Karlović, Dijanić (14+0), Debeljak 6, Krstanović, Matanović, Petković. Trener: Zvonimir Bilić.

Komentari