Rukometni derbi u Vidovcu: Pada li protiv Biosa još jedan favorit?

Objavljeno: 20.10.2012. 08:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Vidovec Bios igra večeras derbi utakmicu 7. kola Premijer lige, gdje će gost u Vidovcu biti vodeća ekipa lige zagrebačka Dubrava. Dubrava je dosad neporažena, ali vidovečki rukometaši na domaćem terenu nisu dosad poraženi, i nadaju se da bi i četvrtu utakmicu mogli do bodova.

Slično misli i kapetan Alen Melnjak, koji se u Poreču vratio u sastav ekipe, nakon poduže stanke radi ozljede koljena.

- Oni su odlična ekipa, no mora se i priznati da su imali i nešto lakša gostovanja i raspored. Mi također imamo svoje adute, a forma ekipe je u usponu, odlično se trenira i radi. Već i u Poreču smo mogli do pobjede, pa se nadam da ćemo na domaćem parketu također biti pravi - ističe Melnjak.

A na domaćem parketu bit će za Vidovec Bios i bučna podrška navijača, koji redovito napune vidovečku dvoranu.

- Naši navijači su nam stvarno velika snaga, naš praktički dodatan navijač na parketu, i puno nam je lakše igrati kada ih imamo uz sebe. Pozivam ih i večeras na utakmicu, siguran sam da nećemo razočarati i vjerujem da možemo pobijediti i vodeću ekipu prvenstva - kazao je kapetan Melnjak.

Vidovec Bios igra u kompletnom sastavu, susret počinje u 19 sati, a svi gledatelji moći će se nakon utakmice počastiti i pljeskavicom u lepinji s ajvarom.

Komentari