Vidovec Bios gostuje u Poreču kod jedne od najboljih ekipa lige

Objavljeno: 12.10.2012. 16:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Nakon pobjede nad Kaštelanima na domaćem parketu, što je treća pobjeda iz tri domaće utakmice, Vidovec Bios u subotu putuje na treće gostovanje, ovaj put u Poreč, gdje će protiv istoimenog domaćina tražiti svoju prvu gostujuću pobjedu...

Posao neće biti nimalo lagan, jer je Poreč već nekoliko godina u gornjem domu hrvatskog rukometa, a Vidovec Bios tamo želi doći. Nakon što se prošli tjedan u kadar vratio Jeftić, u Poreču bi za nastup mogao kandidirati, nakon poduže pauze i kapetan Alen Menjak. Koljeno je izdržalo sve naporne treninge, i ako će istrčati na teškom terenu u Poreču, makar i nekoliko minuta, bit će od velike pomoći za svoju ekipu.

U redovima vidovečkih rukometaša vlada pozitivno raspoloženje, forma je i dalje u usponu, no uloga favorita je naravno, na domaćinu. Poreč je i ove sezone krenuo vrlo dobro skupili su sedam bodova nakon peta utakmica, a do prošlog kola bili su i neporaženi, kada su gostovali u gradu na četiri rijeke i doživjeli poraz.

Poreč je odlična ekipa, na golu je jedan od najboljih hrvatskih vratar Tomislav Tompa Sladoljev, s vanjskih pozicija prijeti Vujić, a tu su još i Čužić, Thoss, novopridošli Buvinić te cijeli niz odličnih igrača i domaći teren, gdje malotko može odnijeti bodove.

- Odlična su ekipa, lani su igrali Ligu za prvaka, i favoriti su u ovom susretu. Morat ćemo biti maksimalno koncentrirani da ih pokušamo spriječiti. Imamo neke taktičke zamisli kako to učiniti i pokušat ćemo ih iznenaditi - kazao je Saša Kuček, trener Vidovec Biosa.

Raduje ga međutim, što je forma njegove ekipe u usponu te što se vraćaju ozlijeđeni igrači. No u Poreču neće baciti "pušku f kuruzu".

- Trudit ćemo se, dati sve od sebe. Raduje me da je forma u usponu i nadam se da ćemo moći parirati snažnom Poreču - istaknuo je Kuček.

Utakmica se igra u porečkoj dvorani Veli Jože, s početkom u 19 sati u subotu, a nakon Poreča, u goste Biosu dolazi vodeća momčad lige, zagrebačka Dubrava.

 

 

 

 

Komentari