Vidovec Bios: I protiv drugoplasiranog Poreča idemo na pobjedu!

Objavljeno: 22.02.2013. 12:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Dina Vinceković

Vidovec Bios spreman je važnu subotnju utakmicu. U goste vidovečkim rukometašima stiže istarski Poreč, trenutno drugoplasirana momčad lige, koja je u nastavku sezone možda i najspremnija ekipa.

Sve to, međutim, ne zanima Upravu, navijače i igrače Vidovec Biosa. Ambiciozni premijerligaš iz malog Vidovca, ne boji se nikoga na domaćem terenu, a to su dosad osjetile i  neke snažne ekipe, primjerice Siscia na početku sezone.

- Na domaćem parketu uvijek idemo na pobjedu, protiv god koga igrali. Tako će biti i u subotu protiv Poreča. To je jednostavno imperativ, za naše vjerne navijače, koji niti u ovoj utakmici sigurno neće zakazati – kazao nam je kapetan Alen Melnjak.

Forma ekipa je u usponu, nakon pobjede protiv Buzeta i remija u Kaštelima, a upravo kapetan Melnjak jedan je od glavnih aduta ekipa. Kako igrom u obrani, tako i u napadu, gdje osim na poziciji srednjeg, igra i na poziciji desnog vanjskog, u izostanku Sršena.

Zalaganjem i radom, zadovoljan je i trener Alan Belko.

- Većina igrača je na raspolaganju, koga nema bez njega se može i mora. Zadovoljan sam onime što dečki pokazuju u posljednje vrijeme, a Poreč će nam biti novi test – rekao je trener Vidovec Biosa Alan Belko.

Igra u obrani, ponovo bi trebala biti glavni adut rukometaša Vidovec Biosa, a i Poreč očekuje pravi rukometni „fajt“ od prve minute.

- Moramo se nametnuti od prve minute, ne dopustiti Poreču da razvije svoju igru, uz podršku gledatelja, ne sumnjam da ćemo dati sve od sebe i na kraju pobijediti – ističe Belko.

Utakmica je važna za učvršćivanje pozicije u sredini tablice, rukometaši Biosa su trenutačno na sedmom mjestu, Medvešćak zaostaje samo 2, a Kaštela 3 boda, no niti Zamet i Bjelovar nisu daleko pobjegli na šestom i petom mjestu.

Pobjeda je stoga od prilične važnosti za vidovečkog premijerligaša, a već sada interes za utakmicu je poprilično velik. Ne sumnjamo da će dvorana ponovno biti pretijesna, a organizatori će se opet pobrinuti za pravi rukometni show.

 

Komentari