Vidovec Bios svladao i trećeg premijerligaša – Međimurje

Objavljeno: 30.01.2012. 09:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Nakon pobjeda nad Varteks Di Caprijem, odlične utakmice protiv Siscije, u subotu je Vidovec Bios skinuo i treći premijerligaški „skalp“, pobijedivši u Čakovcu Međimurje, rezultatom 38:34.

Trebao je to biti turnir, ali se rukometašima Grazhoppersa pokvario autobus, tako da nisu mogli doći na utakmicu, pa je odigrana samo jedna utakmica.

A u njoj mlada ekipa Međimurja nije mogla parirati rukometašima Biosa, koji su od početka susreta vodili. Igrali su bez Vidačeka, čija će dijagnoza biti poznata ovog tjedna, i bez Malnera, koji ima ozljedu lista. Na poluvremenu je prednost bila velikih šest golova, ali su se u nastavku utakmice čakovečki rukometaši približili, čak i izjednačili 13 minuta prije kraja.

Ipak, veća kvaliteta i širina klupe vidovečkih rukometaša ipak dolazi do izražaja i na kraju Vidovec Bios odnosi pobjedu 38:34.
Najefikasniji igrači u redovima Vidovec Biosa bili su Miljenko Melnjak i Ivan Sršen sa šest golova, dok su Jeftić i Breljak postigli po pet golova. Kod Međimurja, prednjačio je s devet golova Petek.

Nakon ovih pobjeda i odličnih utakmica, evidentno je da je Saša Kuček posložio igru Vidovec Biosa, a generalna proba za početak prvenstva 11. veljače protiv Moslavine, bit će u srijedu, kada u goste Vidovcu dolazi jedan od najboljih slovenskih prvoligaša Maribor.

Susret se igra u 18 sati, a bit će to idealna prigoda za navijače vidovečkog kluba, da se na licu mjesta uvjere u formu vodećeg prvoligaša, uoči ključnih utakmica sezone.

Komentari