Sjajni Vidovec Bios sigurno korača prema Premijer ligi

Objavljeno: 11.02.2012. 21:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Sjajnom igrom protiv Moslavine, u odličnom derbiju kola 1.HRL, Vidovec Bios „krupnim“ je koracima zakoračio prema Premijerligi. Utakmicu su pokvarili tek gostujući navijači izazvavši nepotrebni incident, u fer i korektnoj utakmici...

Od prve minute utakmice, bilo je jasno da je u ovoj utakmici jedan poputno drugačiji Vidovec Bios, u odnosu na kup ogled. I protiv Kutinjana su doduše startali s 0:2, ali nisu izgubili glavu i već vrlo brzo vodstvo je 3:2 za Vidovec Bios.

Gosti su stili vrlo ambicozno u Vidovec, znajući da s eventualnim bodovima, ostaju u igru za visok plasman i šanse za Premijer ligu. U Vidovec ih je došlo bodriti, kao i uvijek pedesetak bučnih navijača, koji su u drugom poluvremenu izazvali nepotreban incident te su prije vremena morali na hlađenje iz dvorane.

U ovoj utakmici trener Kuček nije mogao računati na dvojicu srednjih vanjskih igrača, Vidačeka i kapetana Melnjaka, ali je zato Dobovičnik odradio „lavovski“ posao u obrani i napadu. Uz njega, raspoloženi ovog puta i „topnici“ Turković i Sršen, za vodstvo 11:8 u 17. minuti.

Gosti se nisu predavali, vraćaju se na 12:12, svega nekoliko minuta prije kraja. No odlična obrana rukometaša Biosa rezultirala je s nekoliko odličnih napada na kraju, golovima Turkovića, Malnera i Sršena, domaći su u velikoj prednosti od tri pogotka na odmoru.

A u drugom poluvremenu su rukometaši Vidovec Biosa, krenuli su odlično, s dva uzastopna pogotka Malnera došli na plus 5 u 32. minuti. Vidovec Bios igra kao preporođen, a vodstvo je već pet golova u 38. minuti. Igrala se odlična obrana, tako da su igrači Moslavine bili nemoćni u napadu.

Dvorana je „proključala“ u 42. mintuti, kada Lovrenčić iz cepelina vraća Malneru na sedmerac za velikih 22:14!

Nažalost, probudile su se nepotrebno tenzije i kod navijača iz Kutine, pa je jedan „nerazumnik“ preskočio ogradu te skočio na donji dio tribine, u želji sa šakačkim obračunom. Bilo je pritom i pljuvanja prema donjem dijelu, na kojem su sjedile i žene i djeca i osnovnoškolke cheerleadersice. Nakon nekoliko minuta, ispražnjen je kompletno taj dio tribine, na kojem su sjedili.

Vidovec Bios nastavlja s odličnom igrom, pa je prednost u 45. minuti već 10 golova prednosti. Sršen i Malner igralisu odlično, ali i cijela ekipa, za sjajnu atmosferu u vidovečkoj dvorani.
- Snagu smo crpili iz činjenice da smo protiv Zameta u jednom dijelu drugog poluvremena napravili čak devet golova prednosti. Bila je to tek utakmica u kojoj je sve pošlo po krivu, ali znali smo da možemo i danas smo to i pokazali. Ostvarili smo veliku i važnu pobjedu – kazao je nakon utakmice trener Vidovec Biosa Saša Kuček.

Do kraja utakmice, uslijedilo je tek „odrađivanje posla“, ali su se rukometaši Biosa potrudili i atraktivnom igrom do kraja, povećali prednost na čak 12 golova.

Vidovec Bios – Moslavina 36:24 (15:12)
Vidovec, dvorana Osnovne škole. Gledatelja: 800. Suci: Gubica (Petrijevci), Milošević (Osijek).

Vidovec Bios – Vladušić, Dobovičnik 5(1), Lilić, Jeftić 5, Čolak, N. Melnjak, Vincek 2, M. Melnjak 1, Sršen 8, Vidaček, Breljak 1, Vujović, Lovrenčić 2, Malner 8(4), Turković 4, Balent. Trener: Saša Kuček.

Moslavina – Sruk, Masnec 2, Jakšić, Đozo, Rudar, Horvat, Podvalej, Lukes 5, Barić 1, Mamić 3, Šepak, Jurić 5(2), Crnojević 1, Slakoper, Šušnja 7, Rogar. Trener: Dubravko Prelčec.

Isključenja – Vidovec Bios 12 minuta (Vincek 2+2 minuta, Vladušić 2, Dobovičnik 2, Lovrenčić 2, Turković 2), Moslavina 4 minute (Šušnja 2+2 minute).
Sedmerci – Vidovec Bios 4(4), Moslavina 3(2).

Vidovec Bios sigurno korača prema Premijer ligi

Komentari