Vidovec Bios poražen od vodeće Dubrave; Totić obranio "sve"

Objavljeno: 20.10.2012. 21:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Darko Gorenak

Bila je to „luda“ rukometna večer u Vidovcu. Domaćin se nadao pobijediti vodeću momčad lige, ali Dubrava se, sa sjajnim Totićem (24 obrane) na golu i trenerom igračem Hvojem Horvatom, pokazala snažnijom ekipom...

Domaći rukometaši su krenuli vrlo angažirano, ali već na početku se „razmahao“ sjajni Totić na golu. Tako je Vidovec Bios, umjesto vodstva od nekoliko golova na početku, vodio s tek jednim pogotkom u 10. minuti. Dubrava s tri uzastopna pogotka okreće prednost na svoju stranu, a tri minute prije kraja poluvremena, gosti imaju i velikih pet pogodaka prednosti.

Na odmor se otišlo s četiri gola prednosti gostiju. Hrvoje Horvat sjajno je predvodio napade gostiju, Totić i dalje „nesavladiv“. Dubrava je imala i velikih šest golova prednosti u 42. minuti, a bodren domaćim navijačima, Vidovec Bios se vraća u utakmicu. Serijom 5:1 i odličnim Turkovićem vraćaju se na samo dva gola razlike.

Do kraja utakmice gledamo velike napore domaćin, uzbudljiv susret, ali Vidovec Bios nije sustigao Dubravu.

Na kraju veliko slavlje gostiju iz Dubrave, koji su sedmom uzastopnom pobjedom potvrdili prvo mjesto na tablici, a i u Vidovcu su pokazali da nisu slučajno na toj poziciji.

U idućem kolu Vidovec Bios gostuje u Vinkovcima, kod Spačve, gdje mogu popraviti ipak nešto lošije svoje izdanje u ovoj utakmici.

 

Vidovec Bios – Dubrava 28:30 (13:17)

Vidovec, dvorana Osnovne škole u Vidovcu. Gledatelja: 500. Suci: Jurinović (Zadar), Mrvica (Biograd na moru).

Vidovec Bios – Grd (4 obr.), Dobovičnik, Peček, A. Melnjak 3, Jeftić 1, Svetec 2(2), M. Melnjak 3, Vincek, Vidaček 2, Sršen 5(1), Lovrenčić, Turković 7, Balent (7 obr.), Mišković 1, Herman 1, Marčec 3. Trener: Saša Kuček.

Dubrava – Grahovac, Kelemen, Bradić, Horvat 3, Kljaić 3, Kovačević 7, Vida 7, Pavlović 5(1), Dumenčić 2, Badžek, Čurić 1, Maričić 2, Punčec, Totić (23+1), Volar, Mihaljević. Trener: Hrvoje Horvat.

 

Komentari