Vidovec Bios: Saša Kuček podnio ostavku na mjesto trenera

Objavljeno: 04.11.2012. 14:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Nakon desetomjesečne suradnje Saša Kuček više nije trener Vidovec Biosa. Nakon poraza od pretposljednje Gorice Kuček je ponudio svoju ostavku, koju je Uprava kluba prihvatila...

-Zahvaljujemo se Saši Kučeku, na vrlo korektnoj dosadašnjoj suradnji. On je trener koji je ostvario najveći uspjeh u klupskoj povijesti, uveo klub u Premier ligu, a utakmica protiv Medveščaka i slavlje na kraju sezone, pamtit će se dugo u vidovečkom kraju. Zbog svega toga, Saša Kuček uvijek će biti rado viđen gost u Vidovcu, u našoj dvorani, na utakmicama Vidovec Biosa – poručuju iz Uprave Vidovec Biosa.

Suradnja je započela prošle zime, i to vrlo obećavajuće, Kuček je prošlu polusezonu odradio odličan posao. Odnosi u klubu bili su vrlo harmonični, komunikacija također, no nekako u novoj sezoni, sve to nije štimalo.

U klub je stiglo šest novih igrača, no u igri Vidovec Biosa bilo je podosta oscilacija, a ostvarene su samo tri pobjede i jedan remi, uz pet poraza. Poraz od Gorice bio je prilično neugodan, nakon čega je trener odlučio ponuditi ostavku.

- Atmosferi pritiska prevelikih i nerealnih očekivanja, trenutni igrački kadar nije dorastao. Ušli smo u višegodišnji projekt uz očekivanje pobjede u svakoj utakmici, što je nerealno. Moj cilj je bio stabilizacija u društvu najboljih i uvjeren sam da bismo ga ostvarili – istaknuo je Saša Kuček.

Zasad nema informacija o tome tko će biti novi trener Vidovec Biosa. O svemu će se odlučivati početkom tjedna, a do dolaska novog trenera, treninge će voditi Saša Nemaškalo, poručuju iz Vidovec Biosa.

U sklopu 10. kola Premier lige, u subotu Vidovec Bios gostuje u Zagrebu, gdje će igrati protiv Medveščaka.

Komentari