Vidovec Bios u Vinkovcima osvojio prvi gostujući bod

Objavljeno: 28.10.2012. 13:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Vidovec Bios osvojio je u Vinkovcima, na utakmici protiv Spačve, svoj prvi gostujući bod, u vrlo izjednačenoj i uzbudljivoj utakmici, koja je na kraju završila rezultatom 25:25.

Od početka je susret bio vrlo izjednačen, domaćin je poveo 4:1, ali bilo je to i jedini puta na susretu, da je prednost za jednu ekipu bila tri gola. Vidovec Bios okreće prednost u svoju korist, ima vodstvo 10:8, nekoliko minuta prije kraja, no na odmor se otišlo neriješenim rezultatom.

Đuričin s dva gola u nastavku, opet dovodi Spačvu u malu prednost, ali predvođeni odličnim Turkovićem Vidovec Bios želi do pobjede. Nažalost, vratari Biosa su ponovno imali lošiji dan, a od krilnih igrača je zadovoljio tek Marčec.

Svakako se mora istaknuti da je trener Saša Kuček bio lišen možda i najboljeg igrača kluba ove jeseni srednjeg vanjskog Juricu Vidačeka, s kojim bi vjerojatno Vidovec Bios stigao do bodova.

Susret se prelomio na samom kraju, gdje je Spačva prvo povela 23:21, a Vidovec Bios s tri uzastopna gola (A. Melnjak, Jeftić, Turković) dolazi u prednost, četiri minute prija kraja. Oroz poravnava, a Peček ponovno dovodi u vodstvo rukometaše Biosa.

Domagoj Kuže pogađa u posljednjoj minuti za poravnanje, a posljednji napad na utakmici, za pobjedu, imao je Vidovec Bios. Imali su gosti i čovjeka više, no napad nisu uspjeli realizirati.

Idući vikend rukometaši Vidovec Biosa igraju na domaćem terenu protiv Gorice, a u tom susretu očekuje se nova domaća pobjeda, u punoj vidovečkoj dvorani.

 

Spačva – Vidovec Bios 25:25 (11:11)

Spačva – Stojinović 1, Mirilo 1, Oroz 5, Kalaica, Đuričin 7, Mišić 1, Didić, Klarić, Sušac, Tomašević, Dobirnkić-Parić (11+1 obrana), Raljević 3, Kuže 5 (1), Kordi, Tomašević 2, Rimac (4+0 obr.).

Vidovec Bios – Grd (2+0 obr.), Dobovičnik, Peček 1, A. Melnjak 2, Jeftić 3, Svetec 1, Vincek, M. Melnjak, Sršen 5, Vidaček, Lovrenčić, Turković 6, Balent (8+0 obr.), Mišković 2, Herman 1, Marčec 4.

Komentari