NOGOMETNI KLUB IVANČICA

Vrbanić, Martinčević i Varga pojačali jesenskog prvaka 1. ŽNL ŽNS Varaždin

Objavljeno: 04.02.2019. 14:59

Zadnja izmjena: 04.02.2019. 15:02

Jesenski prvak 1. Županijske nogometne lige ŽNS Varaždin, NK Ivančica Ivanec najavljuje početak priprema, pripremne utakmice i pojačanja.

Trener seniora Damir Friščić prozvati će seniorske igrače NK Ivančice u nedjelju 10. veljače s početkom u 9:30 sati u Ivancu, pred početak priprema za proljetni dio 1. ŽNL sezone 2018./2019. Nakon odigranih 13 prvenstvenih kola 1. ŽNL, čeka ih još toliko, a cilj je zadržati trenutno prvo mjesto i plasirati se u viši rang natjecanja.

Momčad se pojačala s nekoliko novih igrača, tako su u klub već pristupili Renato Vrbanić, Elvis Martinčević i Patrik Varga.

Pripreme će se tradicionalno odvijati na gradskom stadionu u Ivancu i odlaskom na pripremne utakmice u Sloveniju i Međimurje, i to od 8. do 16. veljače, a predviđene su i dvije pripremne utakmice na domaćem terenu.

Pozvani igrači:

Emanuel Andreić, Matep Videc, Josip Vuković, Matija Friščić, Marko Loparić, Ivan Vinceković, Nikola Kolarek, Leon Gregur, Mihael Jerebič, Tomislav Jagić, Darko Jagić, Dario Ribić, Nino Klas, Leon Vuglač, Viktor Eršegović, Renato Vrbanić, Elvis Martinčević, Antonio Hehet, Mateo Hehet, Matija Štrlek, Marget Piskač, Patrik Varga.

Komentari