Evo detalja

Wine&Walk uskoro u Cestici, evo gdje se možete prijaviti

Objavljeno: 04.10.2023. 08:06

Zadnja izmjena: 04.10.2023. 08:06

Wine&Walk Cestica održava se 14. listopada, a to je događanje namijenjeno osobama koje žele kombinirati ljubav prema hodanju i aktivnom životu s uživanjem u vinima lokalnih proizvođača.

Ruta je duga oko 10-tak kilometara, a započinje kod ribičke kućice u Velikom Lovrečanu i osmišljena je kružno s time da nakon posljednjeg vinarskog punkta kod Caffe bara „Zeko“ u Dubravi Križovljanskoj sudionike natrag do ribičke kućice voze autobusi.. Uz cijelu rutu organizirat će se punktovi na kojima hodači mogu kušati vino i nešto pojesti. Po završetku obilaska punktova, druženje se nastavlja na startu rute uz glazbu i vino. 

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 35,00 € i tek njezinom uplatom osiguravate mjesto na Wine&Walk Cestica. U koatizaciju je uključena: čaša, torbica za nošenje čaše, mapa rute, degustiranje vina i domaćih jela na punktovima i prijevoz autobusom. Sudionici će na startu ćete preuzeti paket s degustacijskom čašom iz koje se na punktovima degustira vino.

Sudionici se mogu registrirati od 8:45 do 10:30 sati, a broj prijava je ograničen. Prijave na događanje i informacije za uplate moguće su putem obrasca: https://bit.ly/cestica-prijave

 

Komentari