Youth to Business Forum na Fakultetu organizacije i informatike

Piše: eVz

Objavljeno: 23.11.2012. 11:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Foto: Ilustracija

Youth to Business Forum održava se drugi puta u Hrvatskoj i to u Varaždinu na  Fakultetu organizacije i informatike  5. prosinca. 

Forum će ugostiti preko 150 studenata iz cijele Hrvatske. Prvenstveni je cilj projekta omogućiti studentima da nauče nešto novo o poslovnim trendovima u idućoj godini, inovativnim rješenjima, poduzetničkom načinu razmišljanja i sličnome.

Cijeli događaj odvija se u sklopu nacionalne konferencije AIESEC-a Hrvatske, no Youth to Business Forum nije namijenjen samo studentima - članovima organizacije, već i svim mladima koji su zainteresirani za ovogodišnju temu foruma „Budući trendovi – kako na njih reagirati?“.

Prvenstveni je cilj projekta omogućiti studentima da nauče nešto novo o poslovnim trendovima u idućoj godini, inovativnim rješenjima, poduzetničkom načinu razmišljanja i sličnome.

Cijeli događaj odvija se u sklopu nacionalne konferencije AIESEC-a Hrvatske, no Youth to Business Forum nije namijenjen samo studentima - članovima organizacije, već i svim mladima koji su zainteresirani za ovogodišnju temu foruma: Budućitrendovi, kako na njih reagirati?

Kompanije koje će održati radionice su DHL International, INA, Erste&Steiermärkische Bank, PricewaterhouseCoopers i Hrvatski Telekom.

Glavna tema podijeljena je na četiri osnovne teme o kojima će se raspravljati na forumu: vodstvo, inovacije, poduzetništvo i društvena
dogovornost. Događaj je zamišljen kao niz rasprava i radionica koje će organizirati neke od vodećih tvrtki u poslovnom svijetu naše regije.

Svaka tvrtka, sudionik Foruma, imat će jednu temu kroz koju će se predstaviti kao lider na tržištu i poželjan poslodavac koristeći ideje mladih u unapređivanju poslovanja.

Komentari