Zajedničko Valentinovo "Ludbreškog sunca" i KUD-a Anka Ošpuh

Objavljeno: 17.02.2014. 07:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: KUD Anka Ošpuh Ludbreg

Kulturno-umjetničko društvo "Anka Ošpuh" Ludbreg i Udruga "Ludbreško sunce" dogovorili su suradnju koja će tijekom godine rezultirati različitim zajedničkim aktivnostima.

Suradnja je započela na Valentinovo zajedničkim druženjem u Kući sunca, gdje su domaćini najmlađim folklorašima KUD-a Anka Ošpuh bili štićenici "Ludbreškog sunca", udruge za osobe s invaliditetom. Zajedno su izveli kratki program, sastavljen od pjesama, plesova i recitacija, a razmijenili su i prigodne poklone - licitarska srca te ručno izrađena srca od papira iz kreativne radionice "Kuće sunca". Druženju su prisustvovali i roditelji malih folkloraša te odgajatelji iz "Kuće sunca".

- Vjerujemo da je ovo tek početak i da ćemo u narednom razdoblju s udrugom "Ludbreško sunce" i dalje zajednički i na najbolji mogući način surađivati u atmosferi prijateljstva, međusobnog uvažavanja i potpore u uključivanju djece s poteškoćama u razvoju u društveni život zajednice - ističu iz KUD-a Anka Ošpuh te najavljuju novi projekt.

- Riječ je o suradnji pri organizaciji 4. dječje smotre folklora, koju od ove godine organiziramo kao humanitarnu smotru i u kojoj će po prvi put sudjelovati grupa štićenika "Kuće sunca" - najavili su ludbreški folkloraši.

Komentari