Grad Ivanec

Završeni radovi na autobusnom stajalištu na Horvatskom, postavljena i nadstrešnica

Objavljeno: 25.07.2023. 18:34

Zadnja izmjena: 25.07.2023. 18:36

Iz Grada Ivanca izvijestili su da su ovih dana završeni radovi na gradnji autobusnog stajališta i postavljanju autobusne nadstrešnice u Horvatskom, koji se nalaze na gradskoj parceli uz županijsku cestu, vrijedni oko 31,3 tisuće eura.

Tu lokaciju obišli su zamjenik gradonačelnika grada Ivanca Marko Friščić, predsjednik Mjesnog odbora Horvatsko Goran Ribić te predstavnici izvođača radova tvrtke Ivkom.

Uz autobusno stajalište potrebno je još izvršiti asfalterske radove, što će se realizirati do početka školske godine. S obzirom na trenutnu situaciju na tržištu, čeka se na isporuku materijala, odnosno potrebno je osigurati dostatnu količinu asfalta za završetak radova, navode iz Grada.

Dodaju i da će se na istoj parceli krenut i s manjim građevinskim radovima u zoni igrališta, nakon čega će biti montirano pet sprava – tobogan, dvije ljuljačke, klackalica i njihalica. Igralište će biti ograđeno. Nabavu i montažu sprava temeljem sklopljenog ugovora izvršit će poduzeće Mala Mima iz Čakovca, a ukupna vrijednost opreme i radova na igralištu je 7.400 eura.

Komentari