Grad Ludbreg

Želite li učiti bonsai? Prilika se pruža danas u Ludbregu

Objavljeno: 06.08.2023. 09:28

Zadnja izmjena: 06.08.2023. 09:29

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U sklopu “Aktivnog ljeta u Ludbregu”, ludbreška bonsai udruga “Sjeverozapad“ organizira bonsai radionice tri nedjelje za redom na ludbreškom Otoku mladosti i to, danas. 13. i 20. kolovoza, najavili su iz Grada Ludbrega. 

Sve radionice su besplatne, traju od 9 do 15 sati i nisu tematski sljedne, tako da zainteresirani mogu prisustvovati bilo kojoj. Program radionica odvijat će se oko nekoliko tema: analiza primjeraka drveća, moje prvo bonsai stabalce i ljetni sezonski radovi.

Za radionice nije potrebno ništa, ako želite biti promatrača.  - No, ako imate kakvo drvce koje je bonsai ili mislite da je bonsai, donesite ga sobom, obogatit ćemo vas za neka nova saznanja. Osiguravamo radne stolove, okretalice, alate i besplatni potrošni materijal. Za one koji žele izraditi svoje prvo bonsai stabalce inicijalno oblikovanje, moguće je par eura troška za radni primjerak koji će postati vaše vlasništvo - navode iz Udruge "Sjeverozapad".

U slučaju lošeg vremena radionice će se održati u Međugeneracijskom centru u Ludbregu, Trg svetog Trojstva 18, najavljuju iz grada

Komentari