u Američkoj Silicijskoj dolini

FESTIVAL INOVACIJA Bernarda svojim inovativnim medicinskim krevetom osvojila zlato!

Objavljeno: 20.07.2018. 11:47

Zadnja izmjena: 20.07.2018. 12:13

Bernardinom medicinskom krevetu „Lift&GO“ dodijeljeno zlato u Američkoj Silicijskoj dolini i godišnja nagrada „Nikola Tesla“ u Zagrebu.

Originalni proizvod odnosno medicinski krevet „Lift&GO“ autora Borisa Perovskog iz tvrtke Bernarda, osvojio je dvije vrijedne nagrade za izvrsnost i inovativnost. Bernardin krevet osvojio je zlatnu medalju na Festivalu inovacija SVIIF 2018. u američkoj Santa Clari, u srcu Silicijske doline. Ovaj Festival jedan je od najprestižnijih svjetskih skupova inovatora, na kojem je ove godine predstavljeno više od 400 inovacija iz 25 zemalja. Drugo iznimno vrijedno priznanje tvrtki Bernarda uručeno je u sklopu trodnevne manifestacije „Tesla&friends“. Riječ je o godišnjoj nagradi „Nikola Tesla - Genij za budućnost“, koja je medicinskom krevetu „Lift&GO“ dodijeljena u kategoriji kreativnog i inovativnog proizvoda inspiriranog Teslinim izumima. „ Lift&GO“, premijerno je predstavljen na 45. salonu inovacija u Ženevi 2017. godine gdje je osvojio zlatnu medalju za inovaciju.
„Lift&GO“ je medicinski električni krevet za ležanje, sjedenje, lakše ustajanje i stajanje pacijenata s određenim zdravstvenim poteškoćama.

Komentari