Zoran Horvatić novi predsjednik DVD-a Lužan Biškupečki

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 18.03.2013. 10:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Kneginec.hr

U subotu, 16. ožujka u prostorijama Društvenog doma u Lužanu Biškupečkom održana je redovna izborno-izvještajna Skupština DVD-a Lužan Biškupečki.

U uvodnom dijelu nakon intoniranja državne i vatrogasne himne sve nazočne pozdravio je predsjednik društva Josip Barulek koji je i predsjedavao radnom dijelu skupštine. Izvješće o radu za proteklo razdoblje podnio je Zoran Horvatić osvrnuvši se na nedostatak vatrogasne opreme društva koja će se nadomjestiti u skladu s financijskom mogućnostima.

Posebno se zahvalio Općini Gornji Kneginec na ustupljenoj prostoriji za potrebe društva i VZO Gornji Kneginec na darovanom vatrogasnom kombi vozilu i logističkoj podršci. Na skupštini je izabrano novo rukovodstvo i radna tijela društva.

Za predsjednika je izabran Zoran Horvatić, tajnika Kornelijo Gerić, blagajnika Filip Horvatić i spremištara Marijan Đuranec, dok će se zapovijednik društva izabrati na prvoj sjednici upravnog odbora.

Novoizabrani predsjednik Zoran Horvatić prezentirao je plan i program rada za naredno razdoblje, u kojem je posebno naglasio rad na preventivi, te se zahvalio članovima na ukazanom povjerenju i pozvao ih na suradnju u aktivnostima društva.

Sjednici Skupštine bili su nazočni načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški i njegov zamjenik Robert Đuranec, predsjednik VZO Gornji Kneginec Danijel Cvek, te predstavnici DVD-a iz Gornjeg Kneginca, Varaždinbrega i Donjeg Kneginca.

Komentari