ZAJEDNO ZA RUKOMET

ŽRK Koka se uključio u humanitarnu akciju za pomoć RK Petrinja

Objavljeno: 16.03.2021. 18:27

Zadnja izmjena: 16.03.2021. 18:27

ŽRK Koka, nakon brojnih donacija potresom pogođenim krajem Banovine, odlučio je podržati i akciju "Zajedno za rukomet" RK Petrinja. IO kluba donio je Odluku o donaciji financijskih sredstava koja su namijenjena za izgradnju poda i balona kako bi se ženske i muške selekcije petrinjskog kluba imale gdje natjecati i trenirati.

Naime, nakon razornog potresa, petrinjski rukometaši i rukometašice su ostali bez dvorane te nemaju gdje nastaviti svoje treninge i natjecanja. U Petrinji postoji duga tradicija ženskog i muškog rukometa. RK Petrinja osnovan je 1958. godine i jedan je od najbrojnijih sportskih kolektiva grada Petrinje. Kako bi se spriječilo da Petrinja ostane bez rukometa, uz pomoć rukometnih prijatelja u zemlji i inozemstvu pokušava se djeci vratiti sport, zabava, druženje i zdrav život.

Plan je nekadašnjem rukometnom igralištu na otvorenom promijeniti izgled postavljanjem adekvatne podloge i balon-dvorane te ga na taj način osposobiti za treniranje i odigravanje utakmica, a za ostvarenje cilja i postavljanje terena i dvorane za treniranje djece potrebno je sveukupno 97.163,21 eura.

Poziv svima

Svi u ŽRK Koka vjeruju u solidarnost sportskih klubova širom Hrvatske i nadaju se da će njihova donacija barem malo pomoći u ovoj teškoj situaciji te se iskreno nadaju i vjerujeu kako će projekt izgradnje poda i balona biti uspješan. Iz tog razloga pozivaju sve koji su u mogućnosti da se pridruže ovoj akciji.

Detalji za uplatu donacija:

  • Naziv: Rukometni klub Petrinja
  • Kontakt osoba: Slaven Kadečka, tajnik kluba
  • Adresa: I. Hrnčevića 9a, 44250 Petrinja
  • Tel: +385 (0)99 837 3242
  • IBAN: HR0624070001188013265
  • e-mail: [email protected]
  • BIC (SWIFT): OTPVHR2X
  • Svrha uplate: donacija za dvoranu

Donacijom 200,00 kn i više može se dobiti i majica akcije “Zajedno za rukomet“. Ukoliko želite majice u opisu plaćanja navedite veličine majica. Dostupne veličine majica su: XS, S, M,  L, XL, XXL. 

Komentari