evo što je rečeno

Županija donirala računalnu opremu Udruzi roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata

Objavljeno: 19.01.2024. 13:28

Zadnja izmjena: 19.01.2024. 13:28

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslav Huđek posjetili su Udrugu roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Varaždinske županije i predali novu računalnu opremu koju će članovi udruge koristiti u svome radu.

Župan Stričak je tom prilikom naglasio kako se u teškim vremenima prepoznaju oni koji daju sve najbolje od sebe, a upravo su to bili naši branitelji početkom devedesetih godina.

- Varaždinska županija brine o svim udrugama, pomaže im koliko može, a upravo ovakve udruge koje baštine uspomenu na naše poginule kolege i na naš Domovinski rat, na one koji su dali najviše kod stvaranja naše Domovine, takve udruge treba daleko više cijeniti - rekao je župan.

Pročelnik Huđek je naznačio kako se ovom donacijom želi izraziti  zahvalnost svim članovima koji su dio svog života i djelovanja dali za rad Udruge. Predsjednica Udruge Ljubica Florijan – Cerovečki je istaknula kako Varaždinska županija vodi brigu o svim braniteljskim udrugama.

- Mnoge obitelji izgubile su svoje najmilije i teško je živjeti s tim gubitkom, no rad i aktivnosti naše Udruge usmjerene su na to da se tim obiteljima pruži pomoć i potpora kako ne bi imale osjećaj da su same - zaključila je  Florijan-Cerovečki.

Komentari