Predavanja za učenike

Zvijezda TV ekrana Nensi Blažević podučava varaždinske srednjoškolce i profesore

Objavljeno: 08.02.2016. 12:30

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 08:31

Foto: ESŠ Varaždin

Bivša novinarska zvijezda HRT-a i voditeljsko lice televizijskog kanala 24 sata TV, Nensi (Brlek) Blažević, nakon što je prošlog tjedna vodila stručno usavršavanje iz osnova TV novinarstva za nastavnike Elektrostrojarska škole Varaždin i njene partnere iz ŠUDIGO Zabok, održat će predavanja i za učenike...

Naime, kako doznajemo od prof. Tibora Büna, spomenuto stručno usavršavanje nastavnika ESŠ Varaždin provedeno je u sklopu velikog projekta za suvremenu studijsku produkciju.

- Jedan od naših partnera u projektu modernizacije školskog kurikuluma za zanimanje medijski tehničar je i zagrebačko veleučilište VERN u kojem je jedna od predavačica Nensi Blažević. Naše partnere smo zamolili da angažiraju vanjskog stručnjaka koji će održati radionicu i boljeg predavača od nje nismo mogli ni zamisliti – naglasio je Bün.

Podsjećamo, Nensi Blažević od 2011., predaje na Veleučilištu VERN, gdje je nositeljica kolegija Teorija medija te asistentica na kolegiju Uvod u novinarstvo. 

O budućoj doktorandici profesori Elektrostrojarske škole kažu da je “fenomenalni predavač koji dobro poznaje materiju“.

- Nakon radionica koje je održala u Zaboku, jedva čekamo da svoja znanja prenese i učenicima ESŠ Varaždin. Blažević će održati predavanja s temama vezanim uz novinarsku profesiju u kojoj je provela niz godina i stekla ogromno iskustvo – zaključio je Bün.

Komentari