komentar

Antolić Vupora o širokoj koaliciji: Bez obzira na način izlaska na izbore, ovdje ćemo...

Antolić Vupora kaže da odluku od načinu izlaska na izbore donose organi stranke, čijih je varaždinska organizacija sastavni dio, te poručuje...
Objavljeno: 07.03.2024. 10:27

Zadnja izmjena: 07.03.2024. 10:33

Predsjednica županijskog SDP-a Barbara Antolić Vupora kratkim priopćenjem se osvrnula na nedavni dogovor SDP-a za široku koaliciju, unutar koje se nalaze i Reformisti u Varaždinskoj županiji.

Antolić Vupora kaže da odluku od načinu izlaska na izbore donose organi stranke, čijih je varaždinska organizacija sastavni dio, te poručuje:

- SDP će nositi najjaču listu u 3. izbornoj jedinici bez obzira na način izlaska na izbore. Odluku o načinu izlaska donose organi stranke čijih je naša organizacija sastavni dio. Cilj udruženih lijevo - liberalnih opcija je maknuti Hrvatsku iz liste najkorumpiranijih zemalja Europske unije i pružiti budućnost mladima time što ćemo staviti HDZ u oporbu.

Vupora zaključno naglašava kako se upravo u Varaždinu SDP potvrdio, prozivajući pritom HDZ.

- Na nedavnim izvanrednim izborima za Gradsko vijeće, isprovociranih od HDZ - a i njihovih partnera u Gradu Varaždinu, u SDP- u smo povijesnim rezultatom potvrdili svoju snagu. Imamo kvalitetne i dokazane ljude na lokalnom nivou, koji su jasan pokretač promjena na nacionalnoj razini za sjever Hrvatske – zaključuje predsjednica županijskog SDP-a.

Komentari