komentar gradonačelnika

Čehok o prozivci Reformista: "S Habušem nisu napravili ništa, sad bih ja morao sve u dva mjeseca"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.10.2018. 12:01

Zadnja izmjena: 30.10.2018. 13:24

Nakon što je gradonačelnik Čehok jučer obišao dječji vrtić u Kućanu Donjem gdje je dijete upalo u nezaštićeni šaht, obećao hitno postavljanje ograde i igrala, danas je reagirala potpredsjednica Vijeća mjesnog odbora iz Zbelave iz stranke Reformista Ivana Borovec koja je rekla kako Čehok laže kada kaže da nije bio upoznat s problemima dječjeg igrališta.

>> Ivana Borovec: "Čehok laže, upozoravali smo na problem dječjih igrališta u Donjem Kućanu"

Čehok se na ovu izjavu pak osvrnuo na javnom kolegiju te rekao kako Reformisti izmišljaju nešto što on uopće nije rekao.

- Ja sam rekao da uprava vrtića nama nije govorila da treba podići standard u samom vrtiću i upravo je to roditeljima bilo najspornije. Evo, dogovorili smo s ravnateljicom da će djeca moći koristiti sportsku dvoranu što se mogli i do sad dogovoriti da je bilo interesa - rekao je Čehok i dodaje kako su Reformisti smiješni jer su četiri godine bili na vlasti s Habušom ( tada u HNS-u), a napravili nisu ništa.

Kako je rekao gradonačelnik, šest godina se nisu obnavljala dječja igrališta, a sada se očekuje od njega da obnovi 50 igrališta u dva mjeseca, a na redu je i igralište u Kućanu.

- Mi smo obnovili 15 igrališta i dovršavamo obnovu pet dječjih vrtića u samo godinu i pol i svi će doći na red. Stranke koje se pripremaju za izbore za mjesne odbore neka to rade na drugi način i neka mi ne stavljaju riječi u usta - za kraj je rekao Čehok. 

 

Komentari