reakcija reformista

Ivana Borovec: "Čehok laže, upozoravali smo na problem dječjih igrališta u Donjem Kućanu"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.10.2018. 10:10

Zadnja izmjena: 30.10.2018. 10:16

Gradonačelnik Ivan Čehok jučer je obišao dječji vrtić u Kućanu Donjem gdje je dijete upalo u nezaštićeni šaht, obećao hitno postavljanje ograde i igrala, a prethodno najavio i kazne ako se ispostavi da je nesretni događaj posljedica ljudskog nemara. Kazao je pritom kako gradsku vlast nitko nije upozorio na probleme s kojima se vrtić suočava, s čime se ne slažu Reformisti koji su danas reagirali priopćenjem za medije.

>>Čehok posjetio vrtić gdje je dijete palo u šaht - obećao hitno postavljanje ograde i igrala

Potpredsjednica Vijeća mjesnog odbora Zbelava iz stranke Reformista Ivana Borovec gradonačelnika Čehokva proziva za „potpunu laž“, odnosno tvrdi da je gradonačelnik s problemom dječjih igrališta i vrtića bio upozoren još u rujnu prošle godine prilikom koordinacije predsjednika vijeća mjesnih odbora, dok je gradski vijećnik Reformista Darko Detelj vezano uz obnovu derutnih dječjih igrališta u Donjem Kućanu i Zbelavi govorio na aktualnom sati Gradskog vijeća u siječnju ove godine.

- Gradonačelnik ne da je bio obaviješten, nego je kontinuirano bio upozoravan na problem dječjeg vrtića i igrališta u Donjem Kućanu – kaže Borovec, navodeći da su u svibnju ove godine Gradu uputili i dopis vezan uz istu problematiku te gradonačelnika ponovno upozorili na problem u kolovozu prilikom još jedne koordinacije vijeća mjesnih odbora. – Žalosno je da je tek nesretni slučaj s djetetom gradonačelniku povod da prijedloge i inicijative mjesnih odbora konačno shvati ozbiljno – zaključila je Borovec.

Komentari