komentar

eTV - Kraj odnosa Patafta-Čehok? 'On je u komercijalnom braku s Nevenom Bosiljem'

Objavljeno: 16.11.2022. 09:05

Zadnja izmjena: 16.11.2022. 09:12

Govoreći o nadolazećem glasovanju o gradskom proračunu, Ivan Čehok otkrio je kako on i Davor Patafta više nisu na istim političkim pozicijama

Osim što je Damira Habijana prozvao riječima da je Bosiljev „đavolji odvjetnik“, uz Radimira Čačića, Dubravku Novak i Ivana Obadića, uvjeren je da će proručun Nevena Bosilja podržati i Davor Patafta.

- Davor Patafta je u jednom komercijalnom braku s Bosiljem i to je legitimna pozicija. Ali onda treba reći da je to komercijalni brak. A sjetite se zadnjeg dana prije izborne šutnje kako su se jedan o drugome izjašnjavali. To je bilo nešto najgore što je jedan o drugome mogao reći, a danas jedan drugoga podržavaju. Ja nemam ništa protiv toga, ali onda to otvoreno treba reći – rekao je Čehok.

U istom intervjuu naglasio je da HDZ još uvijek nije odlučio o Bosiljevom proračunu, te da Damir Habijan iznosi svoje osobne stavove. Njegova lista, kako je dodao, već se dogovorila s Anđelkom Stričakom, no detalje nije otkrivao. Govorio je samo o zajedničkim projektnim pozicijama.

Komentari