podrška svojim kandidatima

FOTO Plenković u posjeti Varaždinu, Runac se obrušio na Štromara

Objavljeno: 12.05.2017. 17:13

Zadnja izmjena: 12.05.2017. 19:30

Danas je na Kazališnom trgu u Varaždinu, uz brojne prisutne, premijer Plenković došao dati podršku Damiru Habijanu i Alenu Runcu, ali i svim drugim kandidatima na listama. 

Damir Habijan zajedno se Alenom Runcem zahvalio na podršci premijera Plenkovića. Habijan smatra da je ovo poruka svim građanima te da će, kako navodi, nova gradska vlast imati apsolutnu podršku Vlade. Da je u gradu Varaždinu problema mnogo, smatra Habijan, jest posljedica bivše gradske vlasti. Također je poručio da su ti problemi rješivi u suradnji s Vladom te kako je njegova stranka već i učinila prve korake.

- "Bez podrške Vlade i premijera ne može biti progresa. Nažalost, svjedoci smo devastiranja Varaždinske županije, a već mjesec dana pozivam župana Štromara da objavi fotografiju s rezanja vrpce bilo kojeg završenog projekta. Optužuje Vladu i premijera, nije mu dovoljna ni njegova vlast, ni njegov premijer, pa ni ova Vlada, pa ne znam koga treba dobiti na svoju stranu kako bi ova županija konačno procvjetala." - rekao je Alen Runac.

Osim što je premijer Plenković podržao sve kandidate svoje stranke, dodao je i kako podržava brojne projekte koji su korisni za Varaždin i županiju, te da je Sjever Hrvatske uvijek u prioritetima Vlade. Za sam kraj premijer se osvrnuo na skandal u Požegi, gdje je podsjetimo se, požeški gradonačelnik fizički napao novinara te je najoštrije osudio ovakav čin. 

Komentari