slavilo se u podružnicama

FOTO Pogledajte kako je HNS proslavio Praznik rada u svojim podružnicama i što poručuju

Objavljeno: 02.05.2018. 17:25

Zadnja izmjena: 02.05.2018. 17:34

HNS Varaždinske županije obilježio je Međunarodni praznik rada već tradicionalnom podjelom graha u Trakošćanu, pa pogledajte druženje koje su priredili i saznajte što poručuju. 

Druženju s građanima i podjeli graha prisustvovali su predsjednik županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić te potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar.

- Mislim da je najbitnije bilo za zadnju godinu da je u politici trebalo napraviti stabilnost Vlade jer su prethodne dvije bile potpuno nestabilne. Nisu se mogla povlačiti EU sredstva, deficit je bio sve veći, a vidimo već prošle godine imali smo suficit. Naravno, to nije dovoljno. Da bi plaća rasla važno je u sljedećoj godini odraditi sve reforme najavljene kroz nacionalni plan, a rastu investicije pa će samo Ministarstvo graditeljstva u slijedeće tri godine uložiti više od 5 milijardi kuna u energetsku učinkovitost – rekao je Štromar 

Osim u Trakošćanu Podružnice HNS-a podjelom graha obilježile su praznik i u Cestici, Vinici, Sv. Đurđu i Svibovcu Podravskom. Na podjelama su uz Alena Leverića i Predraga Štromara te tajnika ŽO HNS-a Zlatana Mošmondora prisustvovali i HNS-ovi načelnici i gradonačelnici, predsjednici Podružnica, predsjednice Ženskih inicijativa, predsjednici Mladih te voditelji Timova.

-Obilježavajući Međunarodni praznik rada po Podružnicama HNS-a Varaždinske županije mogu izraziti zadovoljstvo sa stanjem na terenu. HNS je snaga sjevera predvođena našim gradonačelnicima i načelnicima. Na narednim izborima, HNS će imati 14 načelnika i gradonačelnika te župana - rekao je Leverić

 

Komentari