'dosta je!'

Foto - SDP i Reformisti održali prosvjed, nosili i transparente s likom župana Stričaka

SDP Hrvatske ranije je pozvao na prosvjede koji su se danas istovremeno održali u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu i u Varaždinu...
Objavljeno: 23.03.2024. 13:05

Zadnja izmjena: 23.03.2024. 13:06

Foto: Boris Matijašec

SDP Varaždinske županije danas je u prijepodnevnim satima na Kazališnom trgu u Varaždinu održao prosvjed, pridruživši se tako prosvjedima u još četiri grada u Hrvatskoj.

Naime, SDP Hrvatske ranije je pozvao na prosvjede koji su se danas istovremeno održali u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu i u Varaždinu. Varaždinskome su se prosvjedu također pridružili i Reformisti, a predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora u svom je govoru pozvala građane da izađu na izbore 17. travnja. 

- Dosta je! Pred nama je vrijeme u kojem ćemo pokazati da mirovine mogu biti dostojne i dovoljne za cijeli mjesec, a ne ono što ljudi sada dobivaju u mrvicama. Vrtići moraju biti besplatni i financirani iz državnog proračuna što je samo 1 posto. Dosta je i takvog načina u pravosuđu gdje je državni odvjetnik izabran samo od strane HDZ-a. Čovjek čije ime ne smijem izgovoriti samo jer sam u SDP-u usprotivio se tome, stao je na čelo naše koalicije i rekao je "Dosta je!" Rijeke pravde dolaze i donose nam darove, a dar će biti odlazak korumpirane HDZ-ove vlasti - rekla je Antolić Vupora.

Komentari