Grad Ivanec

HDZ Ivanec: Isplivavaju sve veći i veći problemi kao posljedice loših procjena

Objavljeno: 02.07.2023. 10:11

Zadnja izmjena: 02.07.2023. 10:13

Ključna tema na posljednoj sjednici Gradskog vijeća Grada Ivanca bila je dogradnja Dječjeg vrtića Ivančica u Ivancu te izgradnja dječjeg vrtića u Radovanu, odnosno odluka o kreditom zaduženju. 

Ivanečki HDZ povodom toga oglasio se i priopćenjem za javnost, međutim, kako se pretpostavlja, neizravno su se u istome dotaknuli i situacije u Mjesnom odboru Punikve, koja je prije dvadesetak dana kulminirala prosvejdom građana i izbila na površinu..

- Na žalost, kod promocije našega Ivanca i želje da pomognemo da se što više nagomilanih problema kvalitetno riješi, dolazimo i u neugodne situacije da se moramo nositi s velikim pogreškama iz bliže prošlosti. Kako i sami građani i građanke vide, u Ivancu i okolici zadnjih mjeseci, pa i godina na površinu isplivavaju sve veći i veći problemi, kao posljedice loših političkih procjena i odluka u prošlim, ne tako davnim razdobljima. S kojima, da i to jasno istaknemo, nemamo ama baš nikakve veze, no usprkos teškoćama koje su drugi stvorili, na svim razinama komunikacija trudimo se biti što konstruktivniji i raditi u interesu Grada Ivanca u cjelini. To ćemo i nastaviti – napisali su, ne navodeći izravno problematiku o kojoj govore.

Sastanak Mjesnog odbora

Podsjetimo, u Mjesnom odboru Punikve građani se žale zbog teretnog prometa koji dolazi iz pilane, povodom čega je održan i sastanak mještana s gradonačelnikom. Gradonačelnik je tom prilikom poručio da svi koji imaju problem s pucanjem kuća pošalju fotodokumentaciju, koja će biti dostavljena ŽUC-u kako bi se između ostaloga potencijalno moglo ograničiti tonažu. Moguć je i alternativni pravac, no tek za godinu i pol do dvije.

Komentari