reakcija

HNS: Bosilj je u vlasti Gorana Habuša bio jedan od zaduženih za rješavanje bala

Objavljeno: 21.05.2021. 10:19

Zadnja izmjena: 21.05.2021. 10:22

Gradski HNS oglasio se priopćenjem za medije u kojem demantira Nevena Bosilja za tvrdnje da do sada nije sudjelovao ni u kojem obliku gradske vlasti.

HNS-ovci podsjećaju da je SDP u gradskoj upravi Gorana Habuša imao zamjenika gradonačelnika (Vjerana Radelića), dok konkretno za Bosilja ističu da je bio član Povjerenstva koje je trebalo rješiti problem baliranog otpada. Njegove tvrdnje zbog toga smatraju nekorektnim.

Priopćenje HNS-a prenosimo u cijelosti:

Gospodin Neven Bosilj, kandidat SDP-a za gradonačelnika, konstantno ponavlja da on osobno do sada nije sudjelovao u bilo kojem obliku u radu gradske vlasti.

Dužni smo obavijestiti građanstvo da g. Bosilj iznosi neistine. Prije svega, SDP je bio s HNS-om u koaliciji i 2011. i 2013. godine, činio je većinu u Gradskome vijeću i imao zamjenika gradonačelnika. On je kao član SDP-a sudjelovao u radu gradskih tijela, primjerice,  Povjerenstva kojemu je cilj bio pronaći način zbrinjavanja otpada i koje je raspravljalo o koncesiji za odlaganje otpada iz 2013. godine. Isto tako, bio je upućen i u ostale odluke koje je koalicija donosila.

Bez obzira na političke prilike, nekorektno je poricati evidentnu činjenicu da je g. Bosilj bio dio struktura gradske vlasti.

Gradska organizacija HNS Varaždin
Predsjednik Dejan Težak

Komentari