županijska skupština

HNS tražio preispitivanje potpora u turizmu. Stričak: 'Provjerit ćemo, ali gledajmo naprijed'

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.09.2021. 11:07

Zadnja izmjena: 22.09.2021. 11:07

Na današnoj sjednici Županijske skupštine HNS-ova vijećnica Anita Rep bivšu županijsku vlast prozvala je da su sredstva za potpore u turizmu dodjeljivane po stranačkom ključu.

HNS-ova vijećnica tvrdi da su sredstva su u većoj mjeri podijeljena članovima Reformista, iako su neki od njih, kako kaže, imali ostvareno samo jedno noćenje.

- Mene zanima jeste li napravili reviziju navedenog natječaja i možemo li znati rezultat revizije te znati tko je bio u povjerenstvu za prvođenje natječaja kao i zapisnik sa povjerenstva - pitala je Rep.

Župan Anđelko Stričak odgovorio je kako nije radio reviziju ni jednog projekta bivše županijske vlasti jer smatra da ''treba gledati unaprijed''.

- Zamolio sam sve pročelnike, ravnatelje i direktore da jave ukoliko postoje neki problemi, ali u revizije nisam išao jer smatram da treba gledati unaprijed. Ne želimo se baviti onime što je bilo prije već sebaviti onime što smo si zacrtali, a toga ima jako puno. Ipak, zatražit ću od Upravog odjela da vam pripreme odgovor na vaše pitanje - rekao je Stričak.

Komentari