Danas održana presica

Kišić očekuje veći broj SDP-ovaca na listi za parlamentarne izbore nego lani, spominjao i HSS

Objavljeno: 07.07.2016. 13:51

Zadnja izmjena: 07.07.2016. 16:21

Foto: Arhiva

U varaždinskom SDP-u danas je održana presica na kojoj su govorili predsjednik varaždinskih i potpredsjednik županijskih SDP-ovaca Alen Kišić, predsjednik Vijeća 5. mjesnog odbora i član predsjedništva SDP-a Varaždin Miroslav Marković i predsjednik varaždinskog Foruma mladih Lovro Lukavečki.

Govorilo se o aktivnostima u posljednja dva mjeseca u varaždinskom SDP-u, a Kišić je istaknuo kako je Gradski odbor stranke jednoglasno odlučio da SDP ima svog kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima iduće godine. Kišić je kazao i kako su počele pripreme za izbore u vidu mobilizacije članstva, dok će najvažnije aktivnosti, rekao je, biti za vrijeme Špancirfesta.

"Mogao bi se pridružiti HSS"

Nakon dogovora s koalicijskim partnerima odlučit će se o sastavu liste za 3. izbornu jedinicu, a već poznatim strankama u koaliciji mogao bi se pridružiti i HSS. Očekujem da će na listi biti više SDP-ovih kandidata u odnosu na prošlogodišnje izbore. – naglasio je Kišić.

S time se složio i nedavno izabrani predsjednik gradskog Foruma mladih Lovro Lukavečki, koji je naglasio kako s vodstvom stranke želi snažan Forum mladih, koji će pomoći stranci na parlamentarnim i lokalnim izborima.

Govoreći o suradnji s gradonačelnikom, predsjednik Vijeća 5. mjesnog odbora i član SDP-a Varaždin Miroslav Marković rekao je kako je gradonačelnik prihvatio inicijativu SDP-a te održao sastanak s predsjednicima mjesnih odbora Grada Varaždina, na kojemu je prihvatio SDP-ov prijedlog o izradi registra cesta kako bi se dugoročno uskladilo održavanje cesta s tvrtkama Termoplin i Varkom na području cijelog grada.

Komentari