lokalni izbori 2021.

Čehok i Lešina: Čačić je kukavica koji se skrivao iza leđa jedne žene koju je sada upropastio

Objava Nezavisne liste Zajedno

Objavljeno: 19.05.2021. 11:44

Zadnja izmjena: 19.05.2021. 12:06

Foto: Objava Nezavisne liste Zajedno

Objava Nezavisne liste Zajedno:

"Županijska skupština više neće izgledati isto!" poručio je na današnjoj konferenciji za medije Mario Lešina, nakon što je Nezavisna lista Zajedno, nositelja Ivana Čehoka, osvojila pet mandata u Županijskoj skupštini.

- Činjenica da je po prvi put jedna nezavisna lista uspjela ući u Županijsku skupštinu je politički presedan nakon kojega Županisjka skupština više neće izgledati isto. Program koji smo nudili i na kojem ćemo sada inzistirati, plod je rada jedne široke skupine ljudi - rekao je Mario Lešina, istaknuvši veliko nezadovoljstvo radom Radimira Čačića, kao i njegovom komunikacijom.

Na rezultate Nezavisne liste "Zajedno" za Županijsku skupštinu osvrnuo se i nositelj liste Ivan Čehok:

- S obzirom da smo nezadovoljni radom Županije sasvim je jasno zašto sam nosio listu za Županijsku skupštinu, i nije to bilo nimalo nekorektno spram Maria Lešine - kao što je to govorio Čačić. Čačić je, s druge strane, mogao potpuno otvoreno reći da je on stvorio Zdravku Grđan, jer skrivanjem iza njezinih leđa on je potrošio njezin ugled. On je kukavica koji se skriva iza leđa jedne žene koju je sada upropastio - rekao je Čehok.

Komentari