Maja Erić nova predsjednica Foruma mladih SDP-a Varaždinske Toplice

Objavljeno: 15.09.2015. 15:43

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Forum mladih SDP Varaždinske Toplice

Nakon održane II. izborne konvencije gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždinske Toplice, za novu predsjednicu izabrana je Maja Erić.

Konvencija je održana 12. rujna u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama, a otvorila ju je dosadašnja predsjednica organizacije Daria Sakač.

Osim novoizabrane predsjednice Maje Erić, za potpredsjednike su izabrani Josip Henezi i Matej Belavić. Za članice gradskog odbora izabrane su Anita Benčević i Dajana Sakač, dok će se mjesto tajnika Gradske organizacije odabrati na prvoj sjednici gradskog odbora.

Kako je u svojem završnom govoru napomenula novoizabrana predsjednica Maja Erić, Forum mladih SDP-a Varaždinske Toplice će se i dalje boriti za što bolje i poštenije društvo, razvoj potencijala i znanja svojih članova te širiti prepoznatljivost aktivnosti kojima se Forum mladih u Varaždinskim Toplicama, ali i u drugih mjestima diljem Varaždinske županije bavi.

Forumašice, forumaše i ostale prisutne goste pozdravio je i predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije Luka Zrinski.

Komentari