sjednica odbora sdp-a

Marković na Ibleru: Peđa je prepoznao povijesni trenutak, Stričak otvoreno priznao...

Naime, Marković je u svom govoru zahvalio Grbinu jer je, kako je naveo, prepoznao trenutak da svoju kandidaturu za premijera prepusti Milanoviću koji se odlučio na "državnički potez u kojem želi voditi Vladu nacionalnog spasa", dodavši kako je ovo povijesni trenutak...
Objavljeno: 16.03.2024. 15:26

Zadnja izmjena: 16.03.2024. 15:50

Uz predsjednika SDP-a Peđu Grbina te predsjednika RH Zorana Milanovića, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Miroslav Marković održao je govor na današnjoj sjednici Glavnog odbora SDP-a Hrvatske.

Naime, Marković je u svom govoru zahvalio Grbinu jer je, kako je naveo, prepoznao trenutak da svoju kandidaturu za premijera prepusti Milanoviću koji se odlučio na "državnički potez u kojem želi voditi Vladu nacionalnog spasa", dodavši kako je ovo povijesni trenutak.

- Jasno je da je HDZ podjarmio sve neovisne institucije i sada želi Hrvatsku pretvoriti u policijsku državu. To se jasno može vidjeti na primjeru HDZ-ovog župana Stričaka koji otvoreno priznaje da nam se ulazi u medicinske kartone i dosjee za političke progone. Što je sljedeće, izmišljanje dijagnoza i optužnica za politički progon? Pokazali smo na primjeru Varaždina kako možemo mijenjati grad i Hrvatsku - rekao je Marković.


Priopćenje SDP-a pročitajte u nastavku u cijelosti:

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Miroslav Marković održao je govor na sjednici Glavnog odbora SDP Hrvatske, gdje se zahvalio predsjedniku SDP-a Peđi Grbinu jer je prepoznao trenutak da svoju kandidaturu za premijera prepusti Zoranu Milanoviću koji je mogao mirno čekati drugi predsjednički mandat na Pantovčaku, ali se odlučio na državnički potez u kojem želi voditi Vladu nacionalnog spasa.

Jasno je da je HDZ podjarmio sve neovisne institucije i sada želi Hrvatsku pretvoriti u policijsku državu. To se jasno može vidjeti na primjeru HDZ-ovog župana Stričaka koji otvoreno priznaje da nam se ulazi u medicinske kartone i dosjee za političke progone. Što je sljedeće, izmišljanje dijagnoza i optužnica za politički progon?

Pokazali smo na primjeru Varaždina kako možemo mijenjati grad i Hrvatsku.

- Ovo je povijesni trenutak. Hrvatska i njeni građani zaslužuju poštenu i sposobnu vlast. Svatko od nas mora napraviti svoj maksimum kako bismo zajedno promijenili Hrvatsku na bolje – izjavio je Marković.

Komentari