reakcija na odluku

Milanović: Bit ću premijer na legalan način, no neću reći kako

Objavljeno: 18.03.2024. 17:55

Zadnja izmjena: 18.03.2024. 17:55

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović upravo je održao konferenciju za medije na kojoj je komentirao danas donesenu odluku Ustavnog suda u kojoj se navodi kako on ne može biti kandidat na izborima sve dok obnaša dužnost predsjednika.

Milanović je prilikom obraćanja javnosti predsjednika Ustavnog suda Miroslav Šeparović, kao i ostale suce u više navrata nazvao parazitima i gangsterima te ih je prozvao za krađu doktorata. 

- Prijeti se stranci da će ju unštiti. Prijeti se i meni, ali meni mogu samo staviti soli na rep. Na kraju ću ja biti premijer, ali toj gangsterskoj bandi neću reći kako, no bit će na legalan i pristojan način. Zašto neću dati ostavku kao predsjednik? Zato što bih tako to mjesto predao Jandrokoviću. Tko kaže da Jandroković odmah ne bi dao ostavku. Jer inače ne bi mogao na izbore. To su danas ovi glupani rekli, Jandroković nije budala - rekao je Milanović i dodao:

- Kriminalna organizacija mora napokon "ić va more", bacit ćemo ih, neće doći na vlast 20 godina. Meni ovo ne treba, ja ovo radim iz osjećaja dužnosti, časti i osobne slobode. U meni stvari koje se događaju stvaraju srdžbu, to nije lijep osjećaj. Ovo nije moja afirmacija, ovo je sveti spas. Glasajte za bilo koga, samo ne za HDZ, svi valjaju - zaključio je.

Komentari