Gosti Špancira

Foto - Na Španciru zadnju subotu gradonačelnici i načelnici iz mnogih krajeva

Objavljeno: 27.08.2022. 18:44

Zadnja izmjena: 28.08.2022. 09:15

Foto: Boris Matijašec

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i zamjenik  Miroslav Marković u subotu su u Gradskoj vijećnici primili gradonačelnike i načelnike iz raznih dijelova Hrvatske povodom održavanja najpoznatije turističke manifestacije Špancirfest.

Sastanku su nazočili gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, Rijeke Marko Filipović načelnici više općina i drugi, a dobrodošlicu su im uz dužnosnike Grada Varaždina iskazali i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora, vijećnik Lovro Lukavečki, pročelnica Vesna Haluga te zamjenica direktorice Turističkog ureda Smiljana Mlakar.

- Gradonačelnik Rijeke, koja je nedavno dobila ogroman Hotel Hilton s 560 ležajeva, pokazao nam je mogućnosti za investitore koji bi bili zainteresirani za neku tako veliku i značajnu investiciju i kod nas u Varaždinu. Naravno da je lakše investirati na jadranskoj obali jer je tamo duže sezona i duži priljev turista, ali Varaždin se pozicionira kao city break destinacija koja je od svibnja do rujna popunjena svaki vikend. Vjerujem da ćemo uspjeti pronaći ozbiljnog investitora za dodatne hotelske kapacitete u Varaždinu jer je to ono što našem gradu nedostaje - rekao je Bosilj.

Komentari