evo detalja

Nakon obilaznice u Novom Marofu, Plenković tjedan dana kasnije otvara i Spinalni centar

Objavljeno: 30.08.2023. 07:55

Zadnja izmjena: 30.08.2023. 07:55

Kako smo ranije najavili, premijer Andrej Plenković dolazi na svečano otvorenje novomarofske Istočne obilaznice ovog petka, a idući četvrtak, 7. rujna, najavljen je njegov dolazak i na otvorenje Spinalnog centra u Varaždinskim Toplicama.

Podsjetimo, premijer će uz ministra Olega Butkovića i predsjednika uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić, prisustvovati otvorenju obilaznice duga gotovo 4,5 kilometara i vrijedna 18,9 milijuna eura, a kako je prilikom danas održane završne konferencije projekta "Izgradnja i opremanje nacionalnog rehabilitacijskog centra za osobe s bolestima i oštećenjima kralježnične moždine Specijalne bolnice Varaždinske Toplice" najavio župan Anđelko Stričak, premijer dolazi i na otvorenje Spinalnog centra.

- U srpnju sam naglasio kako su pred nama slatke brige, da imamo neke investicije za otvoriti kao što su novomarofska Istočna obilaznica, danas se održava završna konferencija projekta Spinalnog centra koji će biti otvoren idućeg četvrtka, za sada je najavljeno da dolazi i premijer Plenković. Zatim za koja dva mjeseca otvaramo Centar kompetentnosti u sklopu Medicinske škole. Počeli smo i s radovima na izgradnji Centralnog operacijskog bloka, a za oko dva mjeseca potpisujemo ugovor za izgradnju prve faze Brze ceste. To je cijeli niz investicija koje su u različitim fazama - najavio je Stričak.

Komentari