Očitovanje Autobusnog prijevoza: Ksenija Habuš je zaposlena kao i 18 drugih radnika

Objavljeno: 15.09.2015. 15:07

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Nakon sinoćnje objave podatka da je supruga varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša, Ksenija Habuš, zaposlena na mjestu tajnice direktora u trgovačkom društvu Autobusni prijevoz koje ima interes poslovati s Gradom Varaždinom, očitovanjem koje prenosimo u cijelosti oglasila se i tvrtka Autobusni prijevoz.

- Kao trgovačko društvo koje je direktno prozvano i to u negativnom smislu a sve vezano uz zapošljavanje na mjestu tajnice direktora gđe. Ksenije Habuš, nužno moramo pojasniti radi objektivne informacije da se u trgovačkom društvu Autobusni prijevoz d.o.o. u Varaždinu u vremenu od 1. travnja 2015. godine do današnjeg dana zaposlilo ukupno 18 radnika - navodi se u očitovanju, uz napomenu da je riječ o tri osobe s visokom stručnom spremom, dvije osobe s višom stručnom spremom, 13 osoba sa srednjom stručnom spremom te da se 20 osoba trenutno osposobljava i za radno mjesto vozača.

- U odnosu na prozvanu osobu gđu. Kseniju Habuš ne smatramo se potrebnim posebno očitovati, osim što možemo kao točnu potvrditi informaciju da je ista zaposlena na mjestu tajnice direktora sa srednjom stručnom spremom. U odnosu na ostale iznesene tvrdnje ne smatramo se kompetentnim davati bilo kakva očitovanja - piše u očitovanju Autobusnog prijevoza d.o.o koje potpisuje mr. sc. Franc Harapin, zamjenik direktora.

Podsjetimo, činjenicu da je isto trgovačko društvo koje je zaposlilo gradonačelnikovu suprugu u poslovnom odnosu s Gradom Varaždinom, varaždinski gradonačelnik Goran Habuš komentirao je riječima da "poslovni odnosi između AP-a i Grada Varaždina sasvim sigurno ničime neće biti u nepovoljnijem položaju ili povoljnijem zato što je njegova supruga zaposlenica AP-a". 

>>Zašto je supruga gradonačelnika Habuša dobila posao tajnice direktora kod Antuna Presečkog?

>>Habuš: Poslovni odnosi Grada i AP-a nisu ugroženi time što je moja supruga njihova zaposlenica

Komentari