izborna skupština mladeži

Petar Friščić odabran za vodstvo mladeži HDZ-a Općine Jalžabet

Objavljeno: 19.11.2018. 17:00

Zadnja izmjena: 20.11.2018. 08:10

Mladež HDZ-a Općine Jalžabet je u subotu, 17. studenog održala Izbornu skupštinu mladeži na kojoj je za predsjednika izabran Petar Friščić.

Također, izbornoj skupštini izabrani su članovi općinskog odbora, nadzornog odbora, te izaslanici za županijsku izbornu skupštinu i to Petar Friščić, Matija Pavliček, Denis Srnec, Lana Holi i Dominik Murat. 

Novo izabrani predsjednik je pozdravio sve nazočne i zahvalio na ukazanom povjerenju, te dao obećanje da će savjesno i odgovorno voditi mladež HDZ-a Općine Jalžabet. Predsjednik Petar Friščić predložio je svoja 4 potpredsjednika: Lanu Holi, Matiju Sovića, Dominika Murata, Denisa Srneca, za tajnicu mladeži Laru Cerovečki, te za rizničara Marina Siroveac, koji su izglasani jednoglasno.

Izbornoj skupštini prisustvovali su predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Općine Jalžabet dr.sc. Josip Križanić, te potpredsjednik Mirko Magić koji su čestitali novoizabranom vodstvu mladeži HDZ-a, ohrabrili za daljnji rad te im obećali podršku jer su najbrojnija i najsložnija mladež HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Komentari