poziv

Poštovane Kućanke i Kućanci, ovo su vam političari prešutjeli — a ja vam jamčim!

Objavljeno: 26.05.2016. 12:45

Zadnja izmjena: 26.05.2021. 13:00

Objava ositelja liste Grupe birača Davora Patafte:

Poštovane Kućanke i Kućanci,

Nisam profesionalni političar i zbog toga mi dopustite da vam se ponajprije obratim kao Vaš sugrađanin, koji sam rođen i živim u Varaždinu, a potom i kao gospodarstvenik čije tvrtke posluju na svim kontinentima svijeta.

Ironijom sudbine Gornji Kućan ove će nedjelje 30. svibnja odlučiti o tome tko će imati većinu u Gradskom vijeću Grada Varaždina, a time i tko će upravljati našim Gradom. „Ironijom sudbine“, kažem, jer vam se 15 godina prešućivalo VAŠE PRAVO, čije Vam ostvarenje sada jamčim ukoliko izađete na izbore i zaokružite moju listu pod rednim brojem 9.

O kojem je PRAVU riječ?

Koje PRAVO su Vam političari prešućivali?

Koje PRAVO Vam i sada prešućuju?

Prešutjeli su Vam te Vam i dalje prešućuju činjenicu da sva prigradska naselja koja se nalaze u blizini DEPONIJA OTPADA imaju pravo na tzv. EKOLOŠKU RENTU.

Prešutjeli su Vam te Vam i dalje prešućuju činjenicu da imate pravo i na ODŠTETU,  iz razloga što vam se EKOLOŠKA RENTA do sada nije isplaćivala.

Prema prvim procjenama iznos vaše odštete iznosio bi oko 15 MILIJUNA KUNA. I to vam prešućuju!

GRADONAČELNIK I STRANKE SU VEZANIH RUKU!

Postavlja se pitanje zašto Vam se prešućuje vaše PRAVO NA ODŠTETU I RENTU?

Prešućuje Vam se iz banalnog razloga što gradonačelnik takvu odluku nije u mogućnosti donijeti bez GRADSKE VEĆINE, a gradska većina - sastavljena od političkih konkurenata - takvu odluku neće "blagosloviti" samo iz razloga što znaju da biste vi gradonačelnika (ma tko on bio!) za takvu odluku nagradili.

Što je onda potrebno učiniti?

O tome ćete odlučiti Vi sami.

Ja Vam tek mogu još jednom predložiti da glasujete za moju listu, kako bismo novoj gradskoj većini – bez obzira čija ona bila – VAŠE OBEŠTEĆENJE POSTAVILI KAO UVJET. Političke stranke pri tome su, kao što vidimo, potpuno vezanih ruku, dok moju listu čine ljudi financijski neovisni o politici.

Nakon što zajedno ishodimo obeštećenje, jamčim Vam izgradnju dječjeg vrtića u Gornjem Kućanu, nabavku novog vatrogasnog vozila, nove opreme za DVD Gornji Kućan, obnovu prometnica u mjestu, kao i konačnu izgradnju istočne obilaznice između Poslovne zone Brezje i Gornjeg Kućana.

IZBJEGNIMO AGONIJU!

Izbjegnimo četiri godine agonije u kojoj gradonačelnik, bez obzira tko bio – neće moći odlučiti ni o čemu, a političke stranke će se prepucavati nauštrb vašeg novca.

Pozivam Vas na predizborni skup koji će se održati u prostorijama DVD-a Gornji Kućan, u četvrtak 27. svibnja u 19 sati, na kojem ću vam predstaviti svoj program i sebe osobno. ***Skup će biti organiziran u skladu sa svom epidemiološkim mjerama.

Komentari