prostor 2 mo

SDP i Reformisti će u subotu zajedno saditi drveće i očistiti zelene površine u Merlićevoj ulici

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.04.2019. 08:13

Zadnja izmjena: 05.04.2019. 08:13

Nakon što su jučer SDP i Reformisti najavili kako zajedno izlaze na izbore za Viječa mjesnih odbora, već ovaj vikend stranke imaju zajedničku akciju sadnje drveća i čišćenja parkovnih površina na području 2. mjesnog odbora.

Tako će u subotu 6. travnja od 9 do 12 sati zajednički organizirati lokalnu radnu akciju nazvanu "Za ljepši grad", kojom će obilježiti ekološku osviještenost za očuvanje životnog prostora i za ljepši i uređeniji grad. Akcija je planirana na prostoru parkovne površine kod stajališta autobusa u ulici Julija Merlića, nasuprot željezničkog kolodvora i Studentskog doma.

- Tom ćemo prilikom u suradnji s Parkovima zasaditi mlado drveće, te očistiti i urediti spomenutu zelenu površinu kojom dnevno prolaze stotine naših sugrađana - žitelja 2. mjesnog odbora, ali i stotine studenata smještenih u obližnjem Studentskom domu te tisuće onih koji dnevno putuju u Varaždin na školovanje ili posao – napominje predsjednik SDP-ovog ogranka Josip Juras koji zajedno s predsjednicom 2. mjesnog ogranka Reformista Ivanom Golubić Horvat poziva sve sugrađane da se pridruže ovoj zelenoj akciji.

 

Komentari