Stričak: Raduje nas što je Hrvatska pravi put prepoznala u Grabar-Kitarović

Objavljeno: 12.01.2015. 10:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Nakon sinoćnjih izbora Republika Hrvatska dobila je prvu predsjednicu, kandidatkinju HDZ-a Kolindu Grabar-Kitarović. Grabar-Kitarović pobjedu je odnijela u 14 hrvatskih županija, no u Varaždinskoj županiji premoćno je pobijedio još uvijek aktualni predsjednik Ivo Josipović.

Predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske županije Anđelko Stričak smatra kako je to volja birača koja pokazuje da su Varaždinci i Varaždinke zadovoljni stanjem u svojoj županiji.

Glede birača u Varaždinskoj županiji raduje nas da su, sudeći prema rezultatima glasovanja, zadovoljni s gospodarskim i aktualnim stanjem te i dalje glasuju za razne milanoviće, habuše, radeliće, habeke, štromare i njima slične. No, birači su uvijek za nas u HDZ-u u pravu i to je zapravo demokracija – komentirao je Stričak rezultate glasovanja u Varaždinskoj županiji.

Stričak je sinoć bio u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović sa stranačkim i koalicijskim kolegama, a za atmosferu u stožeru kaže da je bila veličanstvena.

Ostvarili smo povijesnu pobjedu zahvaljujući kojoj imamo prvu hrvatsku predsjednicu – rekao je predsjednik županijskog HDZ te najavio analizu izbora u našoj županiji.

Kako je istaknuo, HDZ-ovci s područja Varaždinske županije napravit će analizu proteklih izbora i za četvrtak je najavio konferenciju za medije na kojoj će se zajedno s koalicijskim partnerima osvrnuti na protekle izbore.

Zahvaljujemo svim svojim koalicijskim partnerima te biračicama i biračima koji su svoj glas dali Kolindi Grabar-Kitarović. Raduje nas da je Hrvatska prepoznala da je pravi put – Kolindin put koji će nas odvesti u bolju Hrvatsku – rekao je predsjednik ŽO HDZ-a Anđelko Stričak.

Komentari