priopćenje

Tomislav Paljak: 'Više nisam član Reformista, prestao sam osjećati ikakav dodir'

Objavljeno: 08.07.2023. 14:02

Zadnja izmjena: 08.07.2023. 14:19

Foto: Tomislav Paljak u sredini s plakatom Radimira Čačića

Bivši zamjenik župana i državni tajnik u Ministarstvu obrazovanja za vrijeme Radimira Čačića, Tomislav Paljak, napustio je na vlastiti zahtjev Narodnu stranku – reformisti.

Paljak je bio jedan od prvih i najistaknutijih dužnosnika Reformista po njihovom osnutku 2014., nakon što je Čačić isključen iz HNS-a, a obnašao je između ostaloga funkcije predsjednika županijske organizacije Reformista te povjerenika za Regionalni savez Reformista SZ Hrvatske. U statusu kojeg je objavio na Facebooku, kaže da je prestao osjećati više „ikakav dodir“ s tim tijelom.

- Ovim statusom objavljujem kako, na vlastiti zahtjev, više nisam član Narodne stranke - Reformisti. Politika jest proces i istina je da sam svoju stranku uvijek doživljavao prvenstveno društvenim, političkim i programskim, ali i živim organizmom. No kada jednom, bez obzira na razloge, prestanete osjećati ikakav dodir s tijelom kojega ste od njegova nastajanja gradili i u kojega ste iskreno, iz čistoga uvjerenja, ugradili dobar dio sebe, to je znak da je i formalni rastanak neminovan. Ovim statusom objavljujem i kako time prekidam svoju višemjesečnu političku hibernaciju te da ću se politikom nastaviti aktivno baviti iz obaveze prema svim biračima koji su ikada u bilo kojem izbornom ciklusu odlučili na listiću zaokružiti moje ime i prezime. Hvala i sretno svima, vidimo se – objavio je putem Facebooka.

Komentari