Turističko vijeće jednoglasno odlučilo: Poništava se natječaj za direktora TZ-a Varaždin

Objavljeno: 16.06.2015. 13:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Siniša Sović

Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Varaždina na jučerašnjoj je sjednici donijelo jednoglasnu odluku o poništenju natječaja za direktora Turističkog ureda varaždinske Turističke zajednice.

Novi direktor ili direktorica trebali su zamijeniti dosadašnju dugogodišnju direktoricu Branku Tropp. Još je prošlog tjedna gradonačelnik Goran Habuš, ujedno i predsjednik Turističkog vijeća, najavio mogućnost poništenja natječaja.

Na natječaj su se javili Vlatka Erceg, Damir Levak, Jelena Sekelj i Vera Kanjuga Starčević, no nitko od njih očigledno nije zadovoljio kriterije članova Turističkog vijeća.

Kako je još prošlog tjedna izjavio gradonačelnik Habuš, nije bio zadovoljan brojem kandidata koji su se javili na natječaj, a napomenuo je i da je možda bila pogrešna percepcija da je već netko unaprijed izabran. Novi natječaj za direktora Turističkog ureda Varaždin bit će ponovno raspisan u rujnu ove godine.

Komentar o razlozima poništenja natječaja tražili smo od gradonačelnika Gorana Habuša, no nije nam odgovarao na telefonske pozive pa smo mu uputili službeni upit.

Ponišenje natječaja potvrdili su iz Turističke zajednice Grada Varaždina priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti:

Vijeće Turističke zajednice grada Varaždina na svojoj  16.sjednici, održanoj u ponedjeljak 15.lipnja na kojoj se odlučivalo o Izboru direktora/direktorice TZG Varaždina donijelo je Odluku o poništenju natječaja o izboru direktora/direktorice Turističkog ureda TZG Varaždina.

Članovi Vijeća jednoglasno su donijeli Odluku o poništenju natječaja i njegovog prolongiranja na mjesec rujan po završetku festivala Špancirfest.

U cilju dobivanja što više prijava kandidata za radno mjesto direktora/direktorice TZG Varaždina natječaj će se objaviti u nacionalnim medijima početkom rujna.

Komentari