Veliki odaziv građana na „Promet po mjeri građana“

Piše: eVz

Objavljeno: 30.04.2015. 16:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Savjet za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije pokrenuo je prije nepuna dva mjeseca kampanju za poboljšanje stanja prometnica i prometa u suradnji s građanima pod nazivom „Promet po mjeri građana“.

Iako se posljednjih godina intenzivno radi na uređenju prometnica te su uložena značajna financijska sredstva u samo uređenje istih, nezadovoljstvo građana i vozača što se tiče određenih prometnih rješenja je još uvijek prisutno.

Upravo zbog toga razloga Savjet za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije je u suradnji s Policijskom Upravom Varaždinskom pokrenuo kampanju nazvanu “Promet po mjeri građana”.

Kako ističu članovi Savjeta, odaziv građana je jako dobar te pozivaju još jednom sve zainteresirane građane  da svoje prijedloge, sugestije I komentare šalju sve do 1. lipnja ove godine vezane za probleme na prometnicama Varaždinske županije dostave na e-mail adresu Policijske uprave Varaždinske: [email protected] ili na e-mail adresu Varaždinske županije: [email protected]

Po isteku tog roka Policijska uprava Varaždinska će analizirati sve pristigle prijedloge i sugestije po postajnim područjima, zatim po općinama i gradovima te će se  napraviti cjelovito izvješće, temeljem kojeg će upravitelji cesta i jedinica lokalne samouprave, uz suglasnost policije, uvažiti sve opravdane i predložiti nadležnim upraviteljima cesta potrebne zahvate i adekvatne mjere na prometnicama u županiji.

 

Komentari