Živi zid Varaždinske županije održao tematsku sjednicu o djelovanju ogranka

Objavljeno: 17.09.2015. 13:39

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Županijski ogranak Živog zida Varaždinske županije

Županijski ogranak Živog zida Varaždinske županije održao je tematsku sjednicu na kojoj je raspravljalo o djelovanju ogranka na ovom području.

Kako su priopćili iz Živog zida, Županijski ogranak ima oko 400 članova, a na sjednici su se postavili jasni ciljevi i planovi vezane uz aktualnu predizbornu kampanju.

- Na sjednici smo razradili nekoliko tema. To su imenovanje novih koordinatora, osnivanje gradskih i općinskih organizacija, sudjelovanje na deložacijama, obrani jedinog doma građana koji su žrtve sustava, diljem Hrvatske, humanitarno djelovanje ogranka, rad na terenu s građanima, ukazivanje na nepravdu, nepravilnosti, kršenje zakona i Ustava - istaknuo je predsjednik Županijske organizacije Marko Kesteli te dodao kako su zadovoljni smo što njihova županijska organizacija marljivo radi i stalno raste.

Iz Živog zida navode kako je sve veći broj aktivnih članova, ali i simpatizera. Također ističu kako ljudi koji im se pridružuju prvenstveno žele ostvariti pozitivne promjene te bolji život u Hrvatskoj.

Komentari