google digitalna garaža

BESPLATNE RADIONICE Prijavite se i nadogradite svoje digitalne vještine potrebne u poslovanju

Objavljeno: 11.12.2017. 18:02

Zadnja izmjena: 11.12.2017. 18:07

Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju? Pridružite se na interaktivnim radionicama u sklopu programa Google Digitalna garaža koje će se održati 14. prosinca u ulici Petra Preradovića 17 s početkom u 10 sati.

Digitalna garaža je Googleova inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra, a cilj ove inicijative je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja, osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

U sklopu inicijative održat će se besplatne interaktivne radionice diljem Hrvatske pa tako i u Varaždinu, koje će voditi stručnjaci u edukaciji o digitalnim vještinama.

Dakle, ukoliko želite osnažiti svoje digitalne vještine i iskoristiti puni potencijal interneta, prijavite se što prije zbog ograničenog kapaciteta radionica.

 

Komentari