2X2 ULAZNICE ZA SVAKU PREDSTAVU

Za vas imamo po dvije ulaznice za predstave - evo kako do njih

Objavljeno: 23.08.2021. 09:19

Zadnja izmjena: 23.08.2021. 10:15

Foto: Facebook

Teatar EXIT stiže na Špancirfest s dvije predstave. U dvorištu Vile Bedeković 26. kolovoza 2021. moći ćete pogledati predstavu „KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!“, a 27. kolovoza 2021. predstavu „NEVJEROJATAN DOGAĐAJ“. Predstave počinju u 20:30 sati.

Hit predstava „KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!“ već 15 godina oduševljava publiku. Natjerat će vas da se zapitate tko ste i što ste, a i kako živite. Kroz dva sata “nabrijane” farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije. Ovu sjajan kazališni komad donose Amar Bukvić i Filip Juričić.

Predstava „NEVJEROJATAN DOGAĐAJ“, na rubu zbilje i fikcije, istine i mašte, problematizira našu istraumatiziranu stvarnost, sve težu i za mnoge nepodnošljivu svakodnevicu, borbu da se opstane i izvuče iz neplaćenih računa, kredita i minusa, narušenih odnosa, samoće i svih nemogućih, ali bolno stvarnih problema i bezizlaznih situacija tranzicijskog neoliberalno kapitalističkog vremena u kojem živimo. Svi su ti problemi upisani u živote sedam glavnih i još petnaestak sporednih likova koje ćete upoznati tijekom predstave i koji će vam ispričati svoje istovremeno smiješne i tužne priče te razotkriti pred vama i ono što nikome ne mogu, nemaju ili ne bi rekli – jer pozornica je, vjerujemo, ono mjesto gdje možemo i moramo do kraja razgolititi i stvarnost i našu intimu, nasmijati se do suza tuđim i svojim slabostima, glupostima, pa i nesrećama – gdje se možemo rasteretiti, utješiti, osvijestiti i zajedno doživjeti i trenutke katarze. Ovu nevjerojatnu priču donose vam Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički.

Ulaznice su dostupne na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a cijena ulaznice iznosi 60 kuna.

Kako do ulaznica:

  • U komentarima na objavi članka na Facebook stranici eVaraždina označite prijatelja kojeg ćete povesti sa sobom na predstavu

Komentari